WELCOOOOOOME!

Voor de 41e editie van het BIFFF bieden we je de kans om rond te lopen in ons exclusieve merk voor een prijsje! Je kan de kortingscode BIFFF23 gebruiken op de website en je krijgt hiermee 15% korting op ons hele aanbod.

Win een GRATIS T-Shirt! 

Bestel je T-Shirt of Sweater en draag hem tijdens het festival of thuis. Maak een foto en tag ons op instagram (@simpeleduif) of loop er trots mee rond op het BIFFF. Wij selecteren één iemand die ons tagt in hun Instagram verhaal, en één iemand die rondloopt met onze kleding op het BIFFF en schenken een GRATIS T-Shirt aan de winnaars. De selectie gebeurt in de 2e week van het festival. Succes en veel filmplezier! 

 

Inspiratie nodig voor Kerst?

Eindelijk een Kerstcadeau dat niet in de vergetelheid zal raken! Weg met die eindeloze reeks sokken en aftershave! Onze kleding is een perfecte mix van persoonlijke stijl en humor. Zeer gegeerd als een cadeau waar nog lang over gesproken zal worden. Maak dit jaar een statement met je cadeaus en ontdek onze collectie!

Klik hier om onze collectie te bekijken

Ook voor de allerkleinsten!

Iedere ouder wil uiteraard een veerkrachtig, zelfverzekerd kind opvoeden dat tegen een stootje kan. Hiervoor hebben wij speciaal een aanbod voor de allerkleinste onder ons.

Bekijk het aanbod voor kinderen