Jonge ondernemers verkopen beledigingen

"Hoe leuk is het om met jezelf te kunnen lachen?"

Twee jonge ondernemers lachen terwijl ze T-shirts verkopenHasselt | September 2023
 
Simpele Duif (merk) begon met een 40-tal T-shirts voor vrienden en familie, met de missie om mensen aan het lachen te maken en zichzelf niet zo serieus te nemen. Nu vormen hun humoristische ontwerpen de kern van hun boodschap: Lach met jezelf, dan kunnen anderen het alvast niet doen.
En bovendien; "Hoe leuk is het om met jezelf te kunnen lachen?"

Met een knipoog naar het leven en een neus voor humor overstijgen ze de modetrends. Hun unieke ontwerpen vinden aansluiting bij mensen die zelfexpressie en zelfspot omarmen.

"In minder dan twee jaar hebben we 800 T-shirts verkocht, met dankbare klanten die nu deel uitmaken van de Simpele Duif-familie. Lokale kunstmarkten en evenementen brachten ons in direct contact met onze klanten en zorgden voor een mooie groei", zegt Sandro. 

Een uniek neklabel maakt het statement: "Dit Shirt Is Niet Voor Watjes".
"Deze kleding draag je namelijk niet als je een kruidje-roer-me-niet bent. Onze webshop biedt een verscheidenheid aan kleuren en ontwerpen en dankzij het gebruik van exclusief biologische materialen is de kwaliteit ongeëvenaard."

Simpele Duif groeit en blijft inspiratie halen uit het leven en de wereld om hen heen. "Er liggen nog heel wat ontwerpen in het verschiet en ook moedigen we het publiek aan om suggesties voor nieuwe ontwerpen in te dienen."

Simpele Duif - Kleding voor durvers!

Inspiratie nodig voor een feestje?

Eindelijk een cadeau dat niet in de vergetelheid zal raken! Weg met die eindeloze reeks sokken en aftershave! Onze kleding is een perfecte mix van persoonlijke stijl en humor. Zeer gegeerd als een cadeau waar nog lang over gesproken zal worden. Maak dit jaar een statement met je cadeaus en ontdek onze collectie!

Klik hier om onze collectie te bekijken

Ook voor de allerkleinsten!

Iedere ouder wil uiteraard een veerkrachtig, zelfverzekerd kind opvoeden dat tegen een stootje kan. Hiervoor hebben wij speciaal een aanbod voor de allerkleinste onder ons.

Bekijk het aanbod voor kinderen